افزایش فروش رایانه های شخصی مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط نسا فرنودی
جمعه, 01 اسفند 1399 ساعت 19:58

بازار رایانه در سال گذشته دوباره رشد کرد و بالاترین نرخ رشد در یک دهه گذشته را تجربه کرد ، تحلیلگران صنعت این هفته گفتند ، عامل این اتفاق شیوع بیماری ویروس کرونا است.

شرکت تحقیقاتی IDC محموله های جهانی رایانه های شخصی سال 2020 را با 302.6 میلیون دستگاه تخمین زده است که نسبت به سال قبل 13٪ افزایش داشته که بیشترین سود سالانه از سال 2010 را نشان می دهد. جیتش اوبرانی ، مدیر تحقیق IDC ، گفت:  این جهش قابل توجه بود؛ از 10 سال گذشته ، شش مورد در هر سال کاهش داشتند ، در حالی که یک سال ثابت بود.

تحقیقات گارتنر ، رقیب IDC ، نیز ادعا کرد که بطور قابل توجهی اقتصاد بازار رایانه شخصی افزایش یافته است.  حتی اگر نظر گارتنر برای سال 2020 با IDC متفاوت باشد - شرکت سابق اعلام کرد افزایش سال گذشته کمی کمتر از نصف IDC بوده است - موافقت کرد که این بالاترین رشد از سال 2010 بوده است .
تفاوت بین کل محموله های IDC و گارتنر در سال - به ترتیب 302 میلیون و 275 میلیون -  بیشتر به دلیل شمارش قبلی کروم بوک ها به عنوان رایانه های شخصی بود ، در حالی که دومی این کار را نکرد.

اوبرانی با تأمل در ماه های بهار ، هنگامی که مشاغل جهانی برای اولین بار تعطیل شدند ، سپس از کارمندان خواست که در خانه کار کنند ، گفت: "حجم زیادی در اوایل سال به این دلیل بود که کارمندان شرکت ها در خانه کار می کردند."

اوبرانی : تعداد زیادی لپ تاپ برای تجهیز کارگران به صورت سفارشی خریداری شده  است ، که حجم فروش در بعضی مواقع برای سوزاندن کامل زنجیره تامین قطعات کافی است.
درخواست مدرسه ها برای خرید رایانه افزون خواهد زیرا بسیاری سعی کردند دانش آموزان خود را به دستگاه هایی مجهز کنند - تقریباً در همه موارد لپ تاپ های ارزان قیمت - به طوری که کودکان می توانند از راه دور یاد بگیرند.  اوبرانی با اشاره به نسبت کامپیوتر به دانش آموز گفت: "سیستم های مدرسه به یک به یک عادت نداشتند."  "آنها به دانش آموزان مشترک لپ تاپ عادت داشتند."

گروه سوم - خانواده هایی با بچه های مدرسه ای-  با استفاده از رایانه های شخصی عجله می کنند و ماشین آلات را به خانه اضافه می کنند در حالی که مناطق مدرسه (یا به راحتی نمی توانستند) وارد آن شوند.
فراتر از بنگاه اقتصادی و [بازارهای] آموزشی ، قدرت زیادی در بازار مصرف ایجاد شده است. "  خانواده ها به دلیل طولانی بودن قفل و قرنطینه که در خانه بودند ، احتیاج به حواس پرتی سرگرمی داشتند ؛ برخی این مشکل را با خرید نه تنها دکل های مخصوص بازی های رایانه های شخصی بلکه با هزینه بیشتر برای عناوین بازی حل کردند..

اوبرانی گفت ، مصرف کنندگان همچنین در 9 ماه گذشته رایانه های شخصی را دوباره کشف کردند.  وی خاطرنشان كرد: "بسیاری از آنها سالها از خرید رایانه شخصی خود گذشته بودند" و با افزایش سفارشات در خانه - یا بازگشت آنها - متوجه شدند كه دستگاههای قدیمی آنها این كار را در بازیها ، صنایع دستی یا سایر پروژه ها قطع نمی كنند.  "آنها دریافتند که به دستگاه جدیدی نیاز دارند."

اوبرانی ادعا کرد ، صنعت رایانه از درد و رنج سایر مناطق اقتصاد بهره مند شده است.  برخی از خانواده ها و افراد در طی همه گیری درآمد قابل استفاده بیشتری در دسترس داشتند زیرا آنها مقادیر معمول را برای سفر ، مثلاً یا ناهار خوری یا سرگرمی های خارج از خانه خرج نمی کردند.
در حقیقت ، اوبرانی انتظار داشت که خرید رایانه های شخصی مصرف کنندگان از دهه گذشته بهبود یابد ، زمانی که بسیاری - از جمله برخی در Computerworld - در حال نوشتن این بازار بودند که نه تنها در معرض خطر نیست بلکه در مقابل تلفن های هوشمند و تبلت ها نیز بی هدف است.  اوبرانی گفت: "من فکر می کنم این نشان می دهد که در مورد اهمیت رایانه های شخصی مجدداً مورد بازنگری و بازنگری قرار گرفته است."
رایانه های شخصی درحال راهپیمایی ، محموله های Chromebook 80٪ سر به فلک می کشند
IDC گزارش داد ، Lenovo ، HP ، Dell ، Apple و Acer بیشترین تعداد محموله های رایانه ای را برای سال 2020 (و به ترتیب) رزرو کردند.  شماره های گارتنر مانند IDC مقدماتی بود و فروشندگان را با همان ترتیب رتبه بندی می کرد ، البته با افزایش قیمت های مختلف در پایان سال.
اپل به راحتی به عنوان فروشنده 5 بزرگ با بالاترین نرخ رشد سال به سال در سال 2020 افتخارات خود را به دست آورد ، 29٪ سود حاصل از داده های IDC و 23٪ افزایش تخمین گارتنر.  IDC محموله های اپل را در سال 23.1 میلیون بار ثابت کرد.  گارتنر از آن 22.5 میلیون استفاده کرد.

Chromebooks ، برچسبی که به لپ تاپ های مجهز به سیستم عامل مبتنی بر مرورگر Chrome Google Chrome (سیستم عامل Chrome) اعمال می شود ، در سال 2020 نیز افزایش یافته است.

گارتنر گفت که سه ماهه دسامبر 2020 شاهد افزایش 200 درصدی سالانه محموله های Chromebook بوده و به 11.7 میلیون دستگاه رسیده است.  در طول سال کامل ، محموله های Chromebook بیش از 80 درصد رشد داشته اند ، یعنی تقریباً 30 میلیون.
IDC محموله های لپ تاپ Chromebook را تا پایان سه ماهه سپتامبر 19.6 میلیون نفر اعلام کرد ، یا مشابه تعداد گارتنر برای همان کشش 9 ماهه.  (اوبرانی گفت که اعداد برای سه ماهه دسامبر 2020 هنوز در حال جدول بندی است.)

رایان ریث از IDC ، که رهبر گروه ردیاب دستگاه های تلفن همراه این شرکت است ، در بیانیه ای گفت: "تقاضا بازار رایانه را به جلو سوق می دهد و همه نشانه ها نشان می دهد که این افزایش هنوز راهی برای پیشبرد دارد."  "از نگاه گذشته ، همه گیری نه تنها به تقاضای بازار رایانه های شخصی دامن زد ، بلکه فرصت هایی را ایجاد کرد که منجر به گسترش بازار شد."
عبرانی موافقت کرد.  اگرچه او انتظار دارد که در سال 2021 اندکی کندی در حمل و نقل به مشاغل ایجاد شود ، اما پیش بینی می شود محموله های مصرفی تا سال 2024 افزایش یابد. "ما در سال 2021 شاهد تقاضای زیادی خواهیم بود زیرا برخی از آنها [در سال 2020] محقق نشدند.  از سال 2020 تا اوایل سال 2021

مترجم : خانم نسا فرنودی – اسفند ماه 1399

آخرین بروز رسانی در جمعه, 22 اسفند 1399 ساعت 20:29